Torsby Begravningsbyrå har funnits i över 60 år och i många år var det Torbjörn Olsson och Leif Börjars som drev verksamheten, innan dess även Torbjörns far Arvid. I maj 2010 övertogs företaget av Lars och Peter Janson som arbetat i familjeföretaget Jansons Begravningsbyråer som också är ett familjeföretag sen flera generationer som idag finns etablerat med kontor i Arvika, Charlottenberg, Koppom och Torsby och vi arbetar över en stor del av Värmland. Vi hjälper till med allt som våra kunder vill ha hjälp med i samband med ett dödsfall. Med vår lokala kännedom och vår långa erfarenhet gör vi allt för att infria våra kunders förväntningar oavsett om det gäller en enkel eller en mer påkostad begravning.

Jansons Familjejuridik är vår avdelning där vi tar hand om testamenten, framtidsfullmakter, samboavtal, äktenskapsförord, bouppteckningar, arvskiften och annan familjejuridik.

Ni är varmt välkomna att kontakta oss med alla tänkbara frågor om begravningar och om ni undrar över något kring vår verksamhet! Givetvis gör vi hembesök om ni så önskar. Ring oss på telefon 0560-710 10, 0565-769400, 0563-790300 eller 0564-79 18 00. Vi har jour dygnet runt!

Vilket av våra kontor ni än väljer, så är det lätt att hitta och ni välkomnas till lokaler som är tillgänglighetsanpassade. Kontaktuppgifter till respektive kontor hittar finns längst ner på den här sidan.